26 Ekim 2016 Çarşamba

Ardahan Ardahan Posof Meslek Yüksekokulu'na Davul-Zurnalı Açılış

Posof ilçesinde bu yıl açılan ve ilk öğrencilerini alan Yüksek Okulun açılışı dolayısıyla tören düzenlendi. Yüksek Okul binası önünde düzenlenen törene Ardahan Valisi İbrahim Özefe, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, İl Jandarma Komutanı Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Selami Hüner, ARÜ Rektör Vekili Prof.Dr. Gürkan Doğan, Posof Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, ilçe belediye başkanları, üniversitenin akademik personeli, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.


Törende bir konuşma yapan Vali İbrahim Özefe, “Posof’ta bu okulun açılmasında çok büyük gayret gösteren rektörlüğümüze, kaymakamımıza belediye başkanımıza ve bütün herkese çok teşekkür ediyorum. Ardahan, ülkemizin Kafkasya’ya ve Orta Asya’ya açılan kapısı. Özellikle Posof ilçemiz de hem ükemizi hem Avrupa’yı besleyen enerji nakil hatlarının ana damarlarının geçtiği yer. Posof’tan ülkemize ve Avrupa’ya nasıl ki bu hatlardan enerji pompalanıyorsa, inşallah bugün açılışını yaptığımız yüksek okul da eğitim gören öğrencilerimiz de memleketimizin dört bir yanına dağılacak ve buradan aldıkları eğitimle ülkemiz için, milletimiz için hizmet edecekler. Yüksek Okulumuzun, Posof ilçemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Vali Özefe ve katlımcılar açılışı gerçekleştirilen Yüksek Okul binasını gezdiler.
Yüksek Okulun açılış programının ardından Vali İbrahim Özefe, Kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu ile birlikte Türkgözü Sınır kapısına giderek, sınır kapısında ve gümrük ünitelerinde incelemelerde bulundu.

Mehmet Ali Arslan Haber News


Ardahan posof haberleri 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder